Recepty z grilu: Pikantní grilované papričky

Pikantní papričky jsou opravdovou lahůdkou. Grilovat můžete víc druhů, ale právě jalapeňos a serenade jsou pro svou střední pálivost dobře snesitelné i pro slabší povahy. V receptu jsme smíchali sezónní brynzu s jemným balkánským sýrem a dochutili mladou cibulkou.

Potřebujeme:

papričky (očištěné, zbavené jader)

100 g balkánského sýra

100 g brynzy

1 mladá cibulka

pepř

olej

Postup:

Jako první si připravíme náplň ze sýru a brynzy, dochutíme pepřem a nadrobno pokrájenou cibulkou. Směsí naplníme očištěné papričky a otvor uzavřeme tenkým kolečkem cibulky, aby nám sýr při grilování nevytekl. Papričky potřeme olejem a položíme na gril. Opečeme ze všech stran. Na grilu Catler GR 7010 vám to zabere jen několik málo minut.

Sdílejte